• darkblurbg

Over Bistro La Fourchette

Er is zoveel lekkers in Nederland. Wij verrassen u graag met goede en eerlijke producten (zoveel mogelijk uit Nederland). Onze kookstijl is gebaseerd op de klassieke Franse keuken. Natuurlijk wordt daar door onze Chef een eigen draai aan gegeven. Het resultaat?

(H)eerlijke gerechten die met passie door de Chef en zijn team worden bereid. Waarbij herkenning en de smaak van de producten het vertrekpunt is. Wij laten u in onze Bistro “ La Fourchette “ graag ‘het echte product’ zien en proeven.

Wij houden ook van een goed glas wijn. Dit bewijst onze uitgebreide wijnkaart die door Indira met zorg is samengesteld. In ons aanbod bieden we verschillende wijnen uit verschillende gebieden en streken. Zorgvuldig geselecteerd om wijn en spijs perfect op elkaar af te stemmen. Net zoals bij onze wisselende gerechten doen we ons uiterste best om passende en verrassende wijnen aan te bieden. Wijnadvies nodig? Indira adviseert u passievol welke wijn aansluit bij uw gerecht en de beleving van de avond

Mogen wij u binnenkort overtuigen van La Fourchette’s keuken en wijnkaart? En u welkom heten in onze Bistro? Wij verwelkomen u graag!

Met Culinaire groet,

Fernando en Indira van Dommelen

Bourgondisch genieten

Mogen wij u binnenkort overtuigen van La Fourchette’s keuken en wijnkaart? En u welkom heten in onze Bistro? Wij verwelkomen u graag!

Reserveren